Mogelijkheden

De Zaalon biedt veel mogelijkheden. Bij de inrichting van de zaal is uitgegaan van flexibiliteit en multipurpose inzetbaarheid. Wij kunnen vele kanten uit qua inrichting en aankleding. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vinden de juiste oplossing.
Image

Feesten

Huwelijksfeesten, themafeesten, kinderfeesten.

Voor uw huwelijksfeest, themafeest, kinderfeest, salsa- of discofeest. Wij kunnen uw feest optimaal faciliteren. Ook voor andere besloten feesten zoals een doopfeest, heilige communie of receptie kunnen wij voor u de nodige voorwaarden creëren om uw feest tot een succes te maken.

Business events

Trainingen, seminars, workshops.

De Zaalon is een zeer geschikte accommodatie voor trainingen, seminars, workshops, presentaties al dan niet in combinatie met een afsluitende borrel. Door de centrale ligging is het een aantrekkelijke lokatie voor verschillende kleinschalige business events tot 180 personen.

Image
Image

Cultureel Maatschappelijk

Theater, dans, lezingen.

De Zaalon is zeer geschikt voor culturele activiteiten. Buurtactiviteiten, theater, dans, lezingen, muziek zijn enkele voorbeelden van activiteiten die heel goed passen binnen de mogelijkheden van De Zaalon. Wij zijn een geschikte partner voor maatschappelijke organisaties en lokale overheden.

Sport en Gezondheid

Gevechtssport en yoga.

Voor de startende yoga instructeurs of gevechtssportscholen is De Zaalon een ideaal alternatief om te bouwen aan een beoogd leden aantal. Door het flexibel karakter van de huur mogelijkheden is het qua prijs aantrekkelijk om de eerste lessen bij De Zaalon te starten.

Image
Image

Maatwerk

Uw eigen invulling en specifieke wensen.

Heeft u specifieke wensen voor uw feest of evenement? Wij gaan graag met u in gesprek om aan uw wensen te voldoen. Wij staan open voor al uw ideeën. Specifieke wensen kunnen betrekking hebben op o.a.: aankleding buitenkant, aankleding binnenkant, speciaal meubilair of apparatuur, catering etc.

Heeft u binnenkort een event?

Laat het ons weten! Met ons team zorgen wij ervoor dat het een geslaagd event wordt.

BOEK HIER UW RESERVERING!

De Zaalon gaat voor beleving

Wat heeft u nog nodig? Wij gaan verder dan zaalverhuur alleen.

Image

Servies

Van borden en bestek tot wijnkoelers en serveerbakjes voor snacks. Huur uw servies bij ons en u heeft een zorg minder. Op basis van uw wensen stellen wij een pakket van serviesgoed voor u samen.
Image

Geluidsinstallatie

Muziek is onmisbaar op een feestje. Of u lekker achtergrond muziek wilt of levendige dansmuziek? U kunt bij ons een geluidsinstallatie huren. Dan bent u verzekerd van kwalitatief top geluid.
Image

Accessoires

Om van uw feest een onvergetelijke avond te maken wilt u de zaal ook mooi aankleden. Wij verhuren diverse accesoires die een extra touch geven aan de zaal. Dat zal de beleving bij uw gasten vergroten.

Extra diensten

Het is ons streven om uw feest of ander evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom bieden wij aanvullende diensten om uw evenement tot een succes te maken.

Servies

U kunt ook serviesgoed huren voor uw feestje. Vraag ernaar bij uw boeking. Wij hebben een uitgebreide collectie.
Image

Stoelen en tafels

Voor een feestelijk ontvangst van uw gasten leveren wij ook tafels, stoelen, statafels. De opstelling is naar eigen smaak in te vullen.
Image

Aankleding

Wilt u de versiering en aankleding van de zaal liever niet zelf doen? Wij kunnen ook voor u de zaal "feestklaar" maken.
Image

Diner party

Een privé diner arrangement voor een select gezelschap? Wij richten een gezellig diner ruimte in en met een mooi menu.
Image

High Tea

Wilt u een High-Tea organiseren? Wij faciliteren uw high-tea tot op de puntjes voor u. Als u dat wilt, ook met bediening.
Image

Catering

De Zaalon kan ook de catering voor u verzorgen. Op basis van uw wensenlijst presenteren wij u een smakelijke oplossing.
Image

Bent u geïnspireerd geraakt?

Heeft u nieuwe ideeën voor uw feest opgedaan? Laat het ons weten! Wij gaan samen met u aan de slag voor een geslaagde avond.

BOEK HIER UW RESERVERING!